Services

Services

 

Voor het organiseren en promoten van evenementen en activiteiten op landelijke schaal biedt de MAN de mogelijkheid voor bedrijven om via één overkoepelende organisatie alle marketing studenten in Nederland te bereiken. Nieuwe ideeën en talenten komen niet zomaar aanwaaien en het vinden van de juiste afstuderende studenten kan veel tijd en energie in beslag nemen. Met de samenwerking van vijf universiteitssteden verspreid over het land bent u bij ons aan het juiste adres om in contact te komen met de meest ambitieuze marketeers van de toekomst.

 

Inhousedagen


Tijdens inhousdedagen biedt u studenten de kans om uw bedrijf van dichterbij te bekijken. Vanuit de MAN kunnen wij de promotie voor uw evenement landelijk verspreiden. Zo kunt u studenten aanspreken die zich in eerste instantie niet in uw directe omgeving bevinden, maar wel interesse hebben om uw bedrijf beter te leren kennen. Naast beschikking over relevante cv's en face-to-face contact met de door u gekozen studenten, zal de inhousedag landelijk gepromoot worden. Dit betekent dus landelijke promotie van uw bedrijf in de vorm van:

i. Zichtbaarheid op alle MA-Facebook pagina's

ii. Toevoeging aan de MA agenda op de website

iii. Benoeming in de MA nieuwsbrieven

 

 

Mailings

 

Via ons netwerk kunnen wij direct mailings versturen. U kunt hierin alle leden van de aangesloten marketing associaties bereiken. Ook kunt u kiezen voor specifiekere bereiken, door de mailing alleen te laten sturen naar een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld alleen Marketing-studenten in hun master. U kunt alle topstudenten met affiniteit voor marketing in één klik bereiken. Dit kan handig zijn om een bepaalde stage of vacature te promoten.

 

Visibility pakket

 

Voor meer informatie aangaande evenementen, partnerschappen of andere zaken kunt u contact opnemen met Marco van de Sande (06 31351155) via of externebetrekkingen@ma-nederland.nl 

 

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken met de Marketing Associatie Nederland of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Designed & developed by: MediaKracht