Dutch Marketing Thesis Award

Dutch Marketing Thesis Award

De Dutch Marketing Thesis Award is geïnitieerd om het belang van goede marketingscripties te onderstrepen. Studenten die een scriptie hebben geschreven over een actueel thema met een gedegen onderzoek en waar mogelijk een doorvertaling naar de praktijk, komen via lokale voorronden in aanmerking voor deelname aan het evenement.

Vijf studenten zullen strijden voor de felbegeerde titel van ‘de beste marketing scriptant van Nederland’. Uiteraard is er een jury die zal besluiten wie deze titel wint. De jury bestaat dit jaar uit:
Nader te bepalen. 
De genomineerden komen van de Universiteiten uit Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Maastricht en Groningen. De kandidaten voor 2019 zijn:
Later bekend gemaakt. 

Het evenement is een onderdeel van de Dutch Marketing Awards dat is georganiseerd in samenwerking met PIM. De Dutch Marketing Thesis Award is één van de zes awards die wordt uitgereikt binnen het vakgebied marketing.

Zie voor meer informatie de website van de Dutch Marketing Awards.

 

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken met de Marketing Associatie Nederland of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Designed & developed by: MediaKracht