SCOPE | 3MA

SCOPE | 3MA

SCOPE | 3MA, Maastricht Marketing Management Association, is een studievereniging voor de studenten van de School of Business and Economics (SBE) van Maastricht University. Deze vereniging is in leven gekomen op 23 juni 2003. Onze hoogste prioriteit is gevestigd op het creëren van een brug tussen de studenten en bedrijven. Dit doen we door evenementen te organiseren waar theorie in praktijk getest zal worden. Via deze evenementen krijgen studenten een kans om in contact te komen met bedrijven in verschillende gebieden van de economie.
 
SCOPE | 3MA ondersteunt zes van de zeven International Business studie richtingen die de SBE aanbied:
- Management/Organisation
– Marketing
– Strategy
– Entrepreneurship
– Information Management
– Supply Chain Management.
 
Door het jaar heen organiseren het bestuur van SCOPE | 3MA samen met haar actieve leden verscheidenen academische en carrière evenementen. Tijdens deze evenementen komen er bedrijven die presentaties, workshops en interviews aanbieden aan de studenten. Hierdoor krijgen de studenten een kijkje in de keuken van deze bedrijven waardoor ze hun interesse in dit vakgebied kunnen toetsen of dit daadwerkelijk de goede keuze is om later een carrière in op te bouwen.

SCOPE | 3MA

www.scope-3ma.nl
Contactpersoon:

Marco van de Sande

Naam: Marco van de Sande
E-mail: externebetrekkingen@ma-nederland.nl

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken met de Marketing Associatie Nederland of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Designed & developed by: MediaKracht