SCOPE Maastricht

SCOPE Maastricht

SCOPE Maastricht is de officiële studievereniging van de School of Business and Economics (SBE) van Maastricht University. Met ongeveer 4000 leden, behoort SCOPE Maastricht tot een van de grootste studieverenigingen van Europa. Onze prioriteit is gevestigd op het creëren van een brug tussen de studenten en bedrijven. Dit doen we door evenementen te organiseren waarbij studenten de kans krijgen om in contact te komen met bedrijven in verschillende vakgebieden van het bedrijfsleven. Verder is het doel van SCOPE Maastricht om studenten academisch zo goed mogelijk te ondersteunen en om carrière-oriëntatie aan te bieden in alle studierichtingen. Om de ontwikkeling en carrière-oriëntatie van studenten zo goed mogelijk te laten verlopen, werkt SCOPE Maastricht intensief samen met de universiteit, alumni en partnerbedrijven. Al met al stimuleert dit verdere persoonlijke groei en ontwikkeling van studenten. De vereniging bestaat intern uit drie pilaren, die zich elk focussen op de verschillende studierichtingen.

De Marketing & Management pilaar ondersteunt de volgende richtingen binnen de studie International Business:
- Management/Organisation
- Marketing
- Strategy
- Entrepreneurship
- Information Management
- Supply Chain Management

Door het jaar heen organiseert het bestuur van SCOPE Maastricht samen met haar actieve leden verscheidende academische en carrière evenementen. Deze evenementen worden bezocht door bedrijven die presentaties, workshops en interviews aanbieden aan de studenten. Hierdoor krijgen de studenten een kijkje in de keuken van deze bedrijven waardoor ze hun interesse in dit vakgebied kunnen toetsen en zo juist aan hun loopbaan kunnen beginnen.

SCOPE Maastricht

www.scope-maastricht.nl
Contactpersoon:

Sanne van Gorp

Naam: Sanne van Gorp
E-mail: president@scope-maastricht.nl

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken met de Marketing Associatie Nederland of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Designed & developed by: MediaKracht