MARUG

MARUG

De Marketing Associatie Rijksuniversiteit Groningen (MARUG) is een interfacultaire studievereniging voor onder andere studenten Economie, Bedrijfskunde, Communicatiewetenschappen en  Psychologie. De MARUG werd in 1981 opgericht op initiatief van prof.dr. P.S.H. Leeflang, hoogleraar bij de vakgroep Marketing aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen.

De MARUG heeft als doel om marketingkennis, en -ervaring te delen en te bevorderen. Dit wordt door het aanbieden van een breed scala aan activiteiten gerealiseerd. De MARUG telt op dit moment ongeveer 1500 leden. Het aantal marketing geïnteresseerden groeit ieder jaar en ondertussen is de MARUG de grootste Marketing Associatie van Nederland. Zowel de bijdrage van onze partners als de creativiteit van de MARUG leden zorgt ieder jaar weer voor het neerzetten van succesvolle evenementen.

Ieder jaar wordt namens de MARUG de grootste studenten Marketing Conference van Nederland georganiseerd. Ook organiseert de MARUG in samenwerking met de EBF de Recruitment Days, een driedaags evenement met meer dan 40 bedrijven. Een ander bekend evenement is he Intelligence Event, waar een groep van alleen Marketing Intelligence studenten werken aan uitdagende cases van bedrijven. Voor het grote alumninetwerk van de MARUG wordt het Plus Inhoudelijk evenement georganiseerd.

Uiteraard zijn dit enkele evenementen uit het gehele aanbod. Kijk voor meer informatie en evenementen op onze website: www.marug.nl

Voor verdere informatie over sponsormogelijkheden of samenwerkingen kunt u contact opnemen met de functionaris Externe Betrekkingen van het MARUG bestuur 2018-2019,te bereiken op extern@marug.nl.

MARUG

www.marug.nl
Contactpersoon:

Frank Oude Avenhuis

Naam: Frank Oude Avenhuis
E-mail: nms@ma-nederland.nl

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken met de Marketing Associatie Nederland of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Designed & developed by: MediaKracht