Partners

Partners

 

Het Platform Innovatie in Marketing (PIM) is het  kennisnetwerk op het raakvlak van marketing, innovatie en technologieen. PIM heeft rond de 900 leden en heeft als doel om van Nederland het meest inspirerende Marketingland van Europa te maken.  Het doel van PIM is de commerciële slagvaardigheid van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten door het stimuleren, ontwikkelen en professionaliseren van de toepassing van (informatie- en communicatie)technologie in marketing en verkoop.

 

Het lidmaatschap staat open voor individuele leden met belangstelling voor marketing strategie en toepassing van communicatie en technologie in marketing en verkoop. Leden ontvangen aanzienlijke kortingen en voordelen bij deelname aan de PIM-activiteiten en bij aanschaf van geselecteerde producten en diensten. Hieronder kunt u een video bekijken waarin  Hans Molenaar (voorzitter PIM) vertelt over de voordelen van het PIM lidmaatschap:

 

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken met de Marketing Associatie Nederland of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Designed & developed by: MediaKracht