MARKETING ASSOCIATION EUR

MARKETING ASSOCIATION EUR

De Marketing Genootschap, opgericht in 1969, had het doel om studenten de mogelijkheid te geven om kennis te maken met marketing in de praktijk. Na een aantal jaar groeiden bedrijfsbezoeken uit tot meerdaagse evenementen bij bedrijven. Daarnaast verijsde het internationale landschap waarin het Marketing Genootschap begon te opereren een naamsverandering naar De Marketing Association Erasmus University Rotterdam.

Gedurende de afgelopen 45 jaar heeft de MAEUR zich ontwikkeld en gedifferentieerd door innoverende evenementen te organiseren van hoge kwalitatieve waarde. De drang om te streven naar het beste in combinatie met toewijding, doorzettingsvermogen en veel studentikoos plezier hebben de Marketing Association EUR gemaakt tot wat het nu is. Echter is het misschien nog wel belangrijker om te noemen dat de Marketing Association EUR bekend staat als een zeer gezellige leeromgeving. En met meer dan 750 leden is de MAEUR een van de grootste marketing studieverenigingen in Nederland.

In de eerste maanden van het academisch jaar organiseert de Marketing Association EUR de Commercial Break en de Marketing Thesis Awards welke in samenwerking met de ESE en RSM vakgroepen is opgezet. In de daaropvolgende maanden kunnen studenten deelnemen aan onder anderen de Marketing Conference, een studiereis, het Speed Dating wat een puur recruitment evenement is of bijvoorbeeld de Advertising Day. Tijdens deze evenementen staan leren, netwerken en socializen centraal. Daarnaast worden er voor onderzoeksprojecten jaarlijks 38 studenten de wereld over gestuurd om marketing consultancy cases en onderzoek op te nemen. 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website, career portal of Facebook. Voor inhoudelijke informatie aangaande evenementen, partnerschappen of andere zaken kunt u contact opnemen met Carly Bontekoe (0610146959 of president@maeur.nl).  

MARKETING ASSOCIATION EUR

www.maeur.nl
Contactpersoon:

Tycho Luijten

Naam: Tycho Luijten
E-mail: penningmeester@ma-nederland.nl

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken met de Marketing Associatie Nederland of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Designed & developed by: MediaKracht