MARKETING ASSOCIATIE AMSTERDAM

MARKETING ASSOCIATIE AMSTERDAM

De Marketing Associatie Amsterdam (MAA), opgericht in 1990, is de carrièrevereniging voor marketingstudenten en andere studenten met een interesse in marketing die studeren aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Vrije Universiteit (VU). Leden van de MAA bevinden zich in de laatste fase van hun studie (derde jaars bachelor, premaster en master). De MAA heeft als doel om een inspirerend marketing netwerk te creëren voor haar leden, partners uit het bedrijfsleven en de wetenschap door middel van gerichte activiteiten op het gebied van marketing, communicatie, consultancy en management.

De MAA brengt studenten in contact met bedrijfsleven en wetenschap door het organiseren van evenementen, inhousedagen, trainingen, netwerkborrels en consultancy opdrachten. Tevens is er genoeg ruimte voor sociale activiteiten zoals maandelijkse borrels en actieve leden dagen. De grootste events van de MAA zijn het Amsterdam Marketing Event, de Amsterdam Commercial Night en het Amsterdam Recruitment Event.

De grootste commissie van de MAA is het International Research Project. Zij reizen ieder jaar met 18 gemotiveerde studentconsultants af naar een economisch opkomend land om onderzoek te doen voor Nederlandse bedrijven. Daarnaast wordt door de Amsterdam Consultancy Group van de MAA consultancy opdrachten voor het bedrijfsleven binnengehaald, waarbij studenten de kans krijgen om praktijkervaring op te doen als junior (marketing)consultants. 

Door deelname en organisatie van activiteiten vormen de leden van de MAA een ijzersterk netwerk waarin veelbelovende academici zich kunnen ontwikkelen tot de marketeers van de toekomst!

Voor verdere informatie over samenwerkingen met de MAA kunt u contact opnemen met chairman@ma-amsterdam.nl.

 

MARKETING ASSOCIATIE AMSTERDAM

www.ma-amsterdam.nl
Contactpersoon:

Lex Ditzel

Naam: Lex Ditzel
E-mail: voorzitter@ma-nederland.nl

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken met de Marketing Associatie Nederland of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Designed & developed by: MediaKracht