MARKETING ASSOCIATIE AMSTERDAM

MARKETING ASSOCIATIE AMSTERDAM

De Marketing Associatie Amsterdam, opgericht in 1990, is een studievereniging voor studenten (derde jaars bachelor, premaster en master) van de UvA en de VU. De MAA heeft als doel om een inspirerend marketing netwerk te creeeren voor haar leden, partners uit het bedrijfsleven en de wetenschap door middel van gerichte activiteiten op het gebied van marketing, communicatie, consultancy en entrepreneurship.

De MAA brengt studenten in contact met bedrijfsleven en wetenschap door het organiseren van evenementen, inhousedagen, trainingen, netwerkborrels en consultancy opdrachten. Daarnaast is er genoeg ruimte voor sociale activiteiten zoals maandelijkse borrels en een jaarlijkse wintersport. De grootste commissie van de MAA is het International Research Project. Zij reizen ieder jaar met 18 studenten af naar een economisch opkomend land om onderzoek te doen voor Nederlandse bedrijven. De Marketing Consultancy Group van de MAA geeft studenten de unieke kans praktijkervaring op te doen als jonge marketingconsultants.

Door deelname en organisatie van activiteiten vormen de leden van de MAA een ijzersterk netwerk waarin veelbelovende academici zich kunnen ontwikkelen tot de marketeers van de toekomst!

MARKETING ASSOCIATIE AMSTERDAM

www.ma-amsterdam.nl
Contactpersoon:

Manon van de Kuijt

Naam: Manon van de Kuijt
E-mail: evenementen@ma-nederland.nl

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om samen te werken met de Marketing Associatie Nederland of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Designed & developed by: MediaKracht